Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Radost a zklamani :o(

o Navštíveno 1080x o
o 25.09.2008, 13:24 | Thullo
Vcera jsem dostal od nejlepsiho kamarada (mnistni clen Docthor) darek coz me velice moc potesilo (byt dodavatel s dodanim nespechal - bez par dni 6mesicu) - je to moje vysnene auti FORD GT v meritku 1/12. Bylo krasne zabalene a ja uz se nemohl dockat, az to rozbalim. Kdyz jsem auti vyndal z krabice - euforie me presla :o(

Tahleta sranda vysla na nemaly peniz
(jak mi prozradily odkazy
[ Link ]

[ Link ]

[ Link ]

[ Link ] )

a musím rict, ze jsem velmi zklamany!

Zpracovani otresne, barva hrozna a na nekolika mistech oloupana, detajly veskere zadne, karoserie na par mistech nesedi! :o( Kdejaky mensi model kvalitnich vyrobcu je propracovany nekolikanasobne lepe!

Takze byt mi kamarad chtel udelat radost (coz udelal) jsem z toho malinko smutny!

Takze modely od firmy MOTOR MAX nebrat!

(jo a k porovnani velikosti - F40ka je 1/18 a Viper 1/24)

foto k příspěvku  od Thullo

o 25.09.2008, 13:26 | TROY
nj cos čekal? Autoart v ceně 12k to není :o).
Za tu cenu choděj 1:18 AA ;-)
o 25.09.2008, 13:33 | muSlim
O darovanom koňovi si už počul? :o)
o 25.09.2008, 13:50 | Kesam
I tak peknej kousek :-)
o 25.09.2008, 13:58 | Thullo
2 Troy:
Je to horsi nez Bburago nebo Maisto 1:18 za 800,- :o(

2 Slim:
Ja jsem rad za to, jen me mrzi, ze i ON vlastne naletel, neb jsme se na tom shodli. Tohle neni nic proti tomu, ze mi dal neco takoveho, ale ze vyhodil tolik penez a byl i on podveden no... :o(

2 Kes@m:
Dekuji - jako v polici se bude vyjimat, to bezdebat...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3593 sekund.